Skip to content

Ambassadeur Nieuwe Garde Tilburg

March 15, 2011

Ik ben ambassadeur voor Nieuwe Garde Tilburg! Gewoon omdat ik het een geweldige club vind. Vrijwillig steekt iedereen veel tijd en energie in het verbinden van creatieven, door projecten te organiseren en realiseren. Lees meer over het ideëel doel, wat Nieuwe Garde Tilburg nastreeft, in het manifest.

Geef je op voor 8 uur overwerken (8UO) op 25 maart 2011 via contact@nieuwegardetilburg.nl. Een landelijk project wat in verschillende steden plaats vindt. In iedere stad gaan vijf groepen van 5 creatief denkers, onder leiding van een mentor, aan de slag met een opdracht, gesteld door een goed doel. Dit jaar bijvoorbeeld OneMen en npuntnul. Geen nachtbraker, maar wel nieuwsgierig? Kom dan op 25 maart even een kijkje nemen in Villa Media.

Ik maakte kennis met Nieuwe Garde Tilburg toen het voor Scryption in 2010 het project ‘Pressure Cooker’ organiseerde. 3 Groepen creatieven werden gevraagd om een tentoonstellingsconcept te ontwikkelen. Resultaat: 2 Mooie concepten en 1 waardevolle kritische analyse op de organisatie. Ik was tot in de puntjes positief!

Organisatie met een probleem of nieuwsgierig creatief denker/doener, kijk op de site van Nieuwe Garde of je ergens je ei kwijt kunt. Vast wel!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: